Arbejdsområder

pipe

VVS, energioptimering og entrepriser

Hos C5 VVS-teknik får du professionelle løsninger uanset projektets størrelse. Vi udfører service og vedligehold samt alle former for tekniske entrepriser, installationsentrepriser og hovedentrepriser med størst vægt på installationsarbejde.

C5 VVS

VVS Service og energioptimering

Vedligehold og service af VVS-tekniske installationer hos erhvervsvirksomheder, privatpersoner og offentlige institutioner.

Gennemgang af installationen er uden omkostninger. Vi yder også facilitetsstyring, og med os som servicepartner kan du trygt koncentrere dig om at passe din forretning.

Vi leverer desuden totalløsninger indenfor solvarme, jordvarme og varmepumper sammen med faste anerkendte leverandører, der altid har den nyeste viden inden for energioptimering.

Kontaktperson Carsten Sørensen
Afdelingsleder VVS service

Mobil: 2273 9167
E-mail: cso@c5vvs.dk

Entrepriser

C5 VVS-teknik A/S udfører alle former for teknik- og VVS-entrepriser inden for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og institutioner i fagentrepriser eller totalentrepriser.

Teknikentrepriser med yderligere tekniske fag som, El – Køl – Sprinkler – CTS udfører vi med faste samarbejdspartnere gennem mange år inden for disse områder. Rådgivningsydelser kan tillige kan være en del af den samlede kontrakt.

Vi tilstræber at opnå den rigtige balance, så kunden oplever, at der er den faglige spidskompetence samtidig med at have entreret med én samarbejdspartner.

Vi lægger i særdeleshed vægt på, at vores kunder oplever os som en kompetent og ansvarlig samarbejdspartner, som positivt medvirker til en succesfuld afvikling af projekterne.

Scandic C5 VVS entreprise
Scandic Hotel CPH Airport & Glasværket

VVS-entrepriser: Vi har kompetence til at deltage i alle faser af den installationstekniske udførsel, lige fra planlægning, dimensionering og præfabrikation af rør til installationer på værkstedet frem til udførslen på byggepladsen, hvor der altid er fuldt udstyret materiale- og værkstedscontainer til rådighed medarbejderne.

Som kunde hos C5 VVS vil du møde en række dedikerede og veluddannede vvs-specialister i funktionærstaben og på byggepladserne, som repræsenterer samtlige nicher og specialer inden for VVS. Den store erfaring kommer vores kunder til gode, når vi rådgiver omkring projekter af alle størrelser. Vi er på forkant med udviklingen inden for vores felt og tænker altid i helhedsorienterede løsninger.

Vi har mange års erfaring fra store entrepriser og kompetence til at udføre traditionelle og komplekse installationstekniske entrepriseopgaver.

Kontaktperson: Michael Spahl
Mobil: 4077 7012
Mail: msp@c5vvs.dk

C5 varmepumpe

Varmepumper og køleanlæg

C5 VVS tilbyder installering og servicering af varmepumper og køleanlæg.

Som noget helt nyt tilbyder vi også service på eksisterende varmepumper og køleanlæg, samt dem som vi selv installerer, på anlæg op til 2,5 kg fyldestof. Vores specialuddannet medarbejder har det nyeste udstyr til at udføre opgaven.

Går du i tanker om at udskifte din varmegiver i huset med en varmepumpe, eller har du et eksisterende anlæg som trænger til et service?

Så kontakt vores kompetente medarbejder for yderligere vejledning.

Kontaktperson Varmepumper & Køl: Carsten Sørensen
Mobil: 2273 9167
Mail: cso@c5vvs.dk

Find din kundeindgang

Erhverv, privat eller boligforening? Få målrettet information.

Kan vi hjælpe dig?

...

Kontakt os

Ring til os eller skriv et par ord og lad os tage en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig!

E-mail :

info@c5vvs.dk

Telefon :

+45 4570 0101

c5 VVS-Teknik

Vi løser alle opgaver indenfor VVS, energioptimering og teknik-entrepriser.

C5 VVS-teknik A/S, Holmehuse 21, 4000 Roskilde
Kontakt os: +45 4570 0101