Arbejdsområder

pipe

VVS & Ventilation

Hos C5 VVS får du professionelle løsninger uanset projektets størrelse. Vi udfører service og vedligehold samt alle former for tekniske entrepriser, installationsentrepriser og hovedentrepriser med størst vægt på installationsarbejde.

C5 VVS

VVS Service

Vedligehold og service af VVS-tekniske installationer hos erhvervsvirksomheder, privatpersoner og offentlige instanser.

Gennemgang af installationen er uden omkostninger. Vi yder også facilitetsstyring, og med os som servicepartner kan du trygt koncentrere dig om at passe din forretning.

Vi leverer desuden totalløsninger indenfor solvarme, jordvarme og varmepumper sammen med faste anerkendte leverandører, der altid har den nyeste viden inden for energioptimering.

Kontaktperson Carsten Sørensen
Afdelingsleder VVS service

Mobil: 2273 9167
E-mail: cso@c5vvs.dk

Teknik Entrepriser

C5 VVS & Ventilation A/S udfører teknikentrepriser med egenproduktion indenfor VVS og ventilation. Teknikentrepriser med yderligere tekniske fag som, El – Køl – Sprinkler – CTS udfører vi med faste samarbejdspartnere gennem mange år inden for disse områder.

Vi udfører teknikentrepriser, hvor rådgivningsydelser tillige kan være en del af den samlede kontrakt.

Vi tilstræber at opnå den rigtige balance, så kunden oplever, at der er den faglige spidskompetence samtidig med at have entreret med én samarbejdspartner.

Vi lægger i særdeleshed vægt på, at vores kunder oplever os som en kompetent og ansvarlig samarbejdspartner, som positivt medvirker til en succesfuld afvikling af projekterne.

Kontaktperson VVS: Michael Spahl
Mobil: 4077 7012
Mail: msp@c5vvs.dk

Kontaktperson Ventilation: Jimmi Beyer Gerlach
Mobil: 2273 7408
Mail: jbe@c5vvs.dk

C5 teknik entrepriser
C5 ventilation

Ventilation

C5 Ventilation A/S har mange års erfaring i gennemførelse af forskellige opgaver inden for ventilationsprojekter, der spænder fra de mindre opgaver til store projekter inden for bolig, Rådhus, Skoler og erhvervsbyggeri.

Projekterne udføres i fagentreprise eller totalentreprise, hvor vi fra start er en aktiv samarbejdspartner i udviklings- og projekteringsfasen.

Vi prioriterer indeklima og energiforbrug som de vigtigste parametre i vores løsningsforslag og projekter.

Kontaktperson: Jimmi Beyer Gerlach
Mobil: 2273 7408
Mail: jbe@c5vvs.dk

VVS Entrepriser

C5 VVS udfører alle former for større eller mindre VVS entrepriser inden for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og institutioner i fagentrepriser eller totalentrepriser.

Vi har kompetence til at deltage i alle faser af den installationstekniske udførsel, lige fra planlægning, dimensionering og præfabrikation af rør til installationer på værkstedet frem til udførslen på byggepladsen, hvor der altid er fuldt udstyret materiale- og værkstedscontainer til rådighed medarbejderne.

Som kunde hos C5 VVS vil du møde en række dedikerede og veluddannede vvs-specialister i funktionærstaben og på byggepladserne, som repræsenterer samtlige nicher og specialer inden for VVS. Den store erfaring kommer vores kunder til gode, når vi rådgiver omkring projekter af alle størrelser. Vi er på forkant med udviklingen inden for vores felt og tænker altid i helhedsorienterede løsninger.

Vi har mange års erfaring fra store entrepriser og kompetence til at udføre traditionelle og komplekse installationstekniske entrepriseopgaver.

Kontaktperson: Michael Spahl
Mobil: 4077 7012
Mail: msp@c5vvs.dk

C5 VVS entrepriser
C5 varmepumpe

Varmepumper og køleanlæg

C5 VVS tilbyder installering og servicering af varmepumper og køleanlæg.

Som noget helt nyt tilbyder vi også service på eksisterende varmepumper og køleanlæg, samt dem som vi selv installerer, på anlæg op til 2,5 kg fyldestof. Vores specialuddannet medarbejder har det nyeste udstyr til at udføre opgaven.

C5 VVS er Bosch Clima Partner. Se produkterne fra Bosch her.

Går du i tanker om at udskifte din varmegiver i huset med en varmepumpe, eller har du et eksisterende anlæg som trænger til et service?

Så kontakt vores kompetente medarbejder for yderligere vejledning.

Kontaktperson Varmepumper & Køl: Carsten Sørensen
Mobil: 2273 9167
Mail: cso@c5vvs.dk

Find din kundeindgang

Erhverv, privat eller boligforening? Få målrettet information.

Kan vi hjælpe dig?

...

Kontakt os

Ring til os eller skriv et par ord og lad os tage en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig!

E-mail :

info@c5vvs.dk

Telefon :

+45 4570 0101

Vi løser alle opgaver indenfor teknik-entrepriser.

C5 VVS & Ventilation A/S, Holmehuse 21, 4000 Roskilde

Kontakt os: +45 4570 0101